Majlund Smede- og Maskinfabrik er en af byens ældste smede virksomheder belligende helt centralt i Horsens på Høegh Guldbergs Gade 40. Vi har mere end 70 års erfaring inden for alle typer af stål konstruktioner til private og erhverv.

Fabrikken blev startet af Andreas Majlund tilbage i 1945, og er i dag stadig familieejet. I 1978 blev der gennemført generationsskifte, hvor John Majlund overtog driften.

Det betyder at der igennem de sidste 70 år er draget en række erfaringer, som har ført til at fabrikken i dag leverer kvalitets løsninger til store projekter i hele Danmark. Vi holder os hele tiden ajur med den nyeste viden inden for faget, og er f.eks. blevet certificeret til at kunne udføre CE mærkninger på stål.

Af produkter kan der blandt andet nævnes:

Ståltrapper, Rækværk/gelænder, Bygningsbeslag, Stålkonstruktioner, Klippearbejde max 3000x10 mm, Kantpresse, 200 ton, 4000mm, Drejearbejde, Høvlearbejde, Pladevalsning, Rustfri A-E og CO2 svejsning og Skæring i stål og rustfri med optisk styring.

Virksomheden blev i 2014 certificeret ifølge DS/EN 1090-1, hvilket er en certificering der er påkrævet for at må arbejde med bygningskonstruktioner.

 

Majlund Smede og Maskinfabrik
Horsens Rådhustorv